Morgonboost

Detta är en perfekt smoothie när du vill ladda kroppen med näring, jag dricker den gärna till frukost. Och då dricker jag hela portionen själv… och då blir jag mätt och står mig länge. De flesta ingredienserna köper du i hälsokostbutiken. Om du inte har allt hemma, ta vad du haver! Fördelen med dessa trokade pulver av olika bär och växter är att jag alltid har dem i skafferiet, så om jag har slut på andra frukter, bär och grönsaker i kyl och frys så kan jag alltid göra denna smoothie – eftersom råvarorna finns i skåpen. Du gör den på några minuter, så det är snabbfixat.

2 bananer 2 msk torkat blåbärspulver eller 2 dl frusna/färska blåbär 1 tsk torkat nyponpulver 1 tsk torkat brännässlepulver 1 tsk torkat spirulinapulver 1 tsk chiafrö 1 tsk torkat acaipulver 1 msk kokosolja, extra virgin 1 msk linfröolja ev 1/2 tsk MSM 3 dl havremjölk

Mixa alla ingredienser till en slät och jämn konsistens. Drick och njut av att ladda kroppen med näring och energi. Jag tuggar varje klunk några gånger för att underlätta matsmältningen ytterligare.